Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Micromaster

Voor een Micromaster van Siemens kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. Wij bieden u service bij storing en onderhoud op deze frequentieregelaars,  en zorgen voor de complete installatie op locatie.

Voor een Micromaster van Siemens gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingssystemen. Wij richten ons voornamelijk op:

Onze voornaamste specialisatie is het engineeren en realiseren van PLC-systemen, aangevuld met de inzet van o.a. bedieningspanelen en frequentieregelaars. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de Micromaster van Siemens: een betrouwbare en universele frequentieregelaar. Het grote voordeel van STARPOINT Industrial Automation B.V. is dat wij u een totaalpakket bieden: kennis, klantgerichte engineering, programmering en adequate service.

Contact opnemen

Wilt u een Micromaster van Siemens? Dan helpt STARPOINT Industrial Automation B.V. u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. U kunt tevens een bericht sturen of offerte aanvragen via het contactformulier.

Bel direct onze specialisten voor meer informatie over een Micromaster van Siemens!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht