Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Micromaster

Voor een Micromaster van Siemens kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. Wij bieden u een totaalpakket aan en zorgen voor de complete installatie op locatie.

 

Voor een Micromaster van Siemens gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingssystemen.

Onze voornaamste specialisatie is het engineeren en realiseren van PLC-systemen, aangevuld met de inzet van o.a. bedieningspanelen en frequentieregelaars. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de Micromaster van Siemens: een betrouwbare en universele frequentieregelaar. Het grote voordeel van STARPOINT Industrial Automation B.V. is dat wij u een totaalpakket bieden: zo zorgen wij bij de afronding van uw project voor de complete inbedrijfsstelling, inclusief vooraf testen.

Wij richten ons voornamelijk op:

 

Contact opnemen

Wilt u een Micromaster van Siemens? Dan helpt STARPOINT Industrial Automation B.V. u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten, die u graag toelichten hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. U kunt tevens een bericht sturen of offerte aanvragen via het contactformulier.

Bel direct onze specialisten voor meer informatie over een Micromaster van Siemens!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht