Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Portable HMI

STARPOINT Industrial Automation B.V. helpt u graag aan een portable HMI. Wij zijn al ruim twintig jaar specialist op het gebied van industriële besturingssystemen.

Voor een portable HMI gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

Portable bediening van uw machine, met de volledige functionaliteit van een HMI-panel, maar dan met het zicht op de machinebewegingen en het proces. Ideaal bij testloops of fine-tuning van processen.                 Voor de ontwikkeling en levering van complete besturingssystemen bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij richten ons onder meer op:

Eén van onze kernactiviteiten is het engineeren en realiseren van PLC-besturingssystemen, aangevuld met de inzet van handzame, bedieningsvriendelijkebedienpanelen,  frequentie- en servoregelaars. Wij werken hierbij standaard met betrouwbare merken zoals Siemens, Mitsubishi, Omron en Hitachi. Een portable HMI is hierbij een gewild medium. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met paneelbouw en de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie.

Contact opnemen

STARPOINT Industrial Automation B.V. is uw partner op het gebied van besturing en aandrijftechniek. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor een portable HMI? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. Via het contactformulier kunt u tevens een bericht sturen of een offerte aanvragen. We helpen u graag!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een portable HMI!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht