Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

PLC HMI combo

Voor een PLC HMI combo bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. op de juiste plek. Wij zijn uw partner in besturingen en aandrijftechniek!

We helpen u graag aan een PLC HMI combo

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 specialist in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen. Hierbij richten we ons met name op:

Als u onze hulp inschakelt voor een PLC HMI combo, bent u  verzekerd van prima resultaat. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het engineeren en realiseren van PLC-besturingen, aangevuld met de inzet van onder andere servo- en frequentieregelaars. Ook verzorgen wij de benodigde installatiewerkzaamheden en het testen op locatie. Wij werken hierbij standaard met merken als Siemens, Omron, Hakko, UniOp, Mitsubishi en Hitachi.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wilt u een PLC HMI combo? Dan bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. aan het juiste adres. Wij lichten u graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn met PLC-besturingen en HMI-panelen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44 of een bericht sturen via het contactformulier. Via dit formulier kunt u tevens direct een offerte aanvragen.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een PLC HMI combo!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht