Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Omron frequentieregelaar

STARPOINT Industrial Automation B.V. helpt u graag bij de installatie van een Omron frequentieregelaar.

Voor een Omron frequentieregelaar gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

Al sinds 1994 is STARPOINT Industrial Automation B.V. actief in de ontwikkeling en levering van complete besturingssystemen. Wij richten ons voornamelijk op:

Onze kernactiviteitis het engineeren en realiseren van PLC-systemen, aangevuld met de inzet van onder meer bedieningspanelen en frequentieregelaars. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een Omron frequentieregelaar, die verkrijgbaar is in een grote vermogensrange en vele varianten. Bij het afronden van uw project zorgen wij voor de volledige inbedrijfname, inclusief het vooraf testen van kasten en besturing.

Contactgegevens

STARPOINT Industrial Automation B.V. is úw partner in besturing en aandrijftechniek. Wilt u meer weten over een Omron frequentieregelaar of de andere mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons een bericht sturen of direct een offerte aanvragen via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 182 – 37 32 44. We lichten graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn.

Neem vandaag nog contact op met STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over een Omron frequentieregelaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht