Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Besturingstechniek

Voor high-end besturingstechniek kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. Wij zijn al ruim twintig jaar actief in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen.

Specialist op het gebied van besturingstechniek

STARPOINT Industrial Automation B.V. is sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingstechniek. Hierbij richten ons wij voornamelijk op:

Onze kernactiviteit is het engineeren en realiseren van PLC-besturingssystemen, aangevuld met de inzet van onder andere bedieningspanelen en servo- en frequentieregelaars. Hierbij werken we standaard met betrouwbare merken zoals Siemens, Lenze, Omron, Danfoss, UniOp, Hakko, Mitsubishi en  Hitachi.. U kunt tevens bij ons terecht voor de paneelbouw en de installatiewerkzaamheden.. Wij bieden u een totaalpakket  incl. de complete inbedrijfname  en test.

Contact opnemen voor meer informatie

STARPOINT Industrial Automation B.V. is úw partner op het gebied van besturingstechniek. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij lichten graag toe op welke wijze we uw bedrijf van dienst kunnen zijn. Via het contactformulier kunt u een bericht sturen of een offerte aanvragen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 182 – 37 32 44.

Bel of mail onze specialisten voor meer informatie over onze besturingstechniek!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht