Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Siemens frequentieregelaar

Voor een Siemens frequentieregelaar bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. op het juiste adres.  Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van  besturingssystemen, compleet met Siemens frequentieregelaars

Wij helpen u graag aan een Siemens frequentieregelaar

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 specialist op het gebied van industriële besturingssystemen. Wij richten ons hierbij voornamelijk op:

Onze specialiteit is het engineeren en realiseren van PLC-besturingen, aangevuld met slimme bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken wij standaard met betrouwbare merken. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een frequentieregelaar van Omron, Lenze, Siemens, Danfoss en Hitachi. Hiermee realiseert u snelheidsregelingen van een machine of motor, met daarbij onder meer constant koppel, encoderterugkoppeling of positionering.

Vrijblijvend contact opnemen met STARPOINT Industrial Automation B.V.

Wilt u ook een Siemens frequentieregelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en types. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. Via het contactformulier kunt u tevens een bericht sturen of gelijk een offerte aanvragen. We nemen graag de tijd om u te informeren over onze frequentieregelaars.

Vul direct het contactformulier in en wij informeren u zo snel mogelijk over een Siemens frequentieregelaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht