Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

2-draadssysteem

Voor een 2-draadssysteem kunt u terecht bij STARPOINT Industrial Automation B.V. Wij zijn gespecialiseerd in besturingssystemen voor onder meer scheepvaart en industrie.

Voor een 2-draadssysteem gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een compleet2-draadssysteem. Wij bieden u hierbij een totaalpakket met PLC-besturing en HMI-panels of PC-schermen in de stuurhut, desgewenst uitgebreid met panels in de woningen en de machinekamers. Bediening en visualisatie op afstand, via uw mobiele telefoon, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Generatoren, (navigatie)verlichting, pompen, spudpalen, etc.  zijn zo op afstand inzichtelijk en bedienbaar.

Onze kernactiviteit is het engineeren en realiseren van (PLC-)besturingen, aangevuld met de inzet van onder andere bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken wij standaard met merken als Siemens, Omron, Hakko, UniOp, Mitsubishi en Hitachi. U kunt tevens bij ons terecht voor:

  • Overige Scheepsvaartsoftware:TankMATE, zijnde Tankmeet- en alarmeringssoftware
  • Brandstofverbruiksmetingen

Besturingen van:

  • Productie- en transportinstallaties
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Recycle-installaties
  • Algemene machinebouw

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een 2-draadssysteem van STARPOINT Industrial Automation B.V.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt een bericht sturen of offerte aanvragen via het contactformulier, maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op +31 (0) 182 – 37 32 44. We lichten u graag onze mogelijkheden toe.

Neem contact op met STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over een 2-draadssysteem!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht