Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

PLC-besturing

Voor een PLC-besturing bent u bij STARPOINT Industrial Automation B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van complete besturingssystemen voor o.a. de industrie en scheepvaart, nagenoeg altijd voorzien van PLC-besturingen.

Een PLC-besturing van STARPOINT Industrial Automation B.V. kenmerkt zich o.a. door:

  • Klantgerichte software,
  • Doordacht concept,
  • Bedieningsvriendelijke HMI-programmering.


STARPOINT Industrial Automation B.V. is al sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van industriële besturingssystemen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op:

Onze specialiteit is het engineeren en realiseren van  PLC-besturingen,  aangevuld met onder meer handige bedieningspanelen en frequentieregelaars. Hierbij werken we met betrouwbare merken zoals Siemens, Omron, Hitachi, Lenze en Mitsubishi. U kunt tevens bij ons terecht voor paneelbouw en de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie. Wij bieden u een totaalpakket en zorgen bij afronding van het project voor de complete inbedrijfsname en test.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u ook een PLC-besturing? Laat u dan informeren en adviseren door onze specialisten. Zij lichten graag vrijblijvend toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Via het contactformulier kunt u eenvoudig een bericht sturen of een offerte aanvragen. U kunt ons tevens bereiken op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44.

Bel vandaag nog naar STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over  PLC-besturingen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht