Bieden totaalpakket

Klantgericht werken

q

Doelgericht

Scheepsbesturing

STARPOINT Industrial Automation B.V. is al vele jaren specialist op het gebied van besturingssystemen en helpt u graag bij het ontwerp en de installatie van uw scheepsbesturing.

Voor scheepsbesturing gaat u naar STARPOINT Industrial Automation B.V.

Bij STARPOINT Industrial Automation B.V. kunt u al sinds 1994 terecht voor de ontwikkeling en levering van complete besturingssystemen voor scheepvaart en industrie. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor scheepsbesturingen. Voor de scheepvaartsector leveren wij  het pakket Tank-MATE t.b.v.tankmeet-  en –alarmeringssystemen voor de tankvaart. Daarnaast de  algemene 2-draads scheepsbedieningssoftware en brandstofverbruiksmeting.

In de industrie leveren we  besturingen t.b.v.:

  • Productie- en transportinstallaties
  • Recycle-installaties
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Algemene machinebouw

Bij de afronding van een project zorgen wij voor de volledige inbedrijfname, inclusief het vooraf testen van kasten en besturing. Wij bieden u dan ook een totaalpakket en zijn graag uw partner op het gebied van besturingssystemen!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor scheepsbesturing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 (0) 182 – 37 32 44. Via het contactformulier kunt u tevens uw vraag stellen of direct een offerte aanvragen. We lichten graag toe op welke manier we u van dienst kunnen zijn.

Bel vandaag nog naar STARPOINT Industrial Automation B.V. voor meer informatie over scheepsbesturing!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht